Četrti najboljši začetek predvajanja

Foto: Žurnal24 (Foto: Kolosej)
Najnovejši del Piratov s Karibov zelo dobro pluje – že po prvem vikendu predvajanja se je zavihtel na vrh najbolj gledanih filmov v tujini ter poskrbel za četrti najvišji zaslužek vseh časov.
Oglej si celoten članek

Četrtemu delu franšize Piratov s Karibov: Z neznanimi tokovi 3D že po prvem vikendu predvajanja zelo dobro kaže, saj je skupno v blagajne kinematografov prinesel kar 346 milijonov dolarjev, kar ga postavlja na skupno četrto mesto največjih filmskih zaslužkarjev v svetu po prvem vikendu predvajanja.

Depp, Cruzova in ostali so ta konec tedna zaslužili 90,1 milijona dolarjev v Severni Ameriki, s čimer so prevzeli vrh najboljših začetkov predvajanja v letošnjem letu od dosedanjih Vin Dieslovih Hitrih in Drznih 5, v tujini pa so poskrbeli za veličastnih 256,3 milijona dolarjev zaslužka.

Film je avstralske blagajne napolnil z 9,6 milijona dolarjev, v ZDA pa z 84,7 milijona dolarjev. V Združenem kraljestvu in Irski je imel 18,3 milijona dolarjev zaslužka, na Kitajskem pa 18,8 milijona dolarjev.

Največ ogledov v prvem vikendu predvajanja po svetu sicer beleži Harry Potter in Princ mešane krvi (393 milijonov dolarjev zaslužka), sledita mu Spider-Man 3 (381 milijonov dolarjev) ter tretji del Piratov s Karibov: Na robu sveta (357 milijonov dolarjev).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.