Četrti otrok za belgijsko princeso

Foto: Žurnal24 Družina se je povečala za še enega člana.
Belgijska princesa Mathilde in njen soprog princ Philippe sta dočakala rojstvo svojega četrtega otroka.
Oglej si celoten članek

V sredo, 16. aprila 2008, je na svet privekala deklica, ki sta jo starša poimenovala Eleonore Fabiola Victoria Anne Marie. Zdravniki so potrdili, da se tako mati kot hči počutita dobro.

Belgijski prestolonaslednik Philippe je novinarjem, ki so se zbrali pred bolnišnico, povedal: "Pred vami stoji ponosni oče. Moja žena je opravila veliko delo. Zelo sva srečna." Princ je najmlajšo članico družine že predstavil bratcema in sestrici. Par že ima šestletno hčerko Elisabetho, štiriletnega sina Gabriela in dveletnega Emmanuela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.