Challe Salle: Z očetom že deset let nima stikov

Foto: Jan Pirnat
Foto: Jan Pirnat
Glasbenik, ki je prejšnji teden izdal hit z Janom Plestenjakom, Velik je ta svet, z vsemi moškimi v svojem življenju nima tako plodnih odnosov.
Oglej si celoten članek

"Pač nimava stikov, a o tem ne rad govorim. Kasneje, po ločitvi staršev pred desetimi leti, sva se sicer nekaj slišala, a je moja odločitev ta, da z njim nimam stikov. A s tem se ne bi ukvarjal, danes izide spot z Janom Plestenjakom in mogoče je to bolj zanimivo kot neke osebne, družinske stvari," je bil za Žurnal24 o situaciji z očetom skromen Challe Salle, ki pa je bil na to temo veliko bolj zgovoren za revijo Nova. "Z očetom nimava konkretnih stikov že od ločitve staršev, torej dobrih deset let. Od takrat ga ni zanimalo, kaj se dogaja z mano in v mojem življenju, kaj šele to, kako mi gre v glasbeni karieri," je povedal novinarju Aleshu Maatku in dodal, da pa ga že od nekdaj podpirata mama in sestra.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:34 24. April 2018.

    A ko vam je taj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.