Charlene bi lahko k papežu prišla v belem, a se je odločila za to barvo ...

Foto: Profimedia charlene Foto: Profimedia charlene Foto: Profimedia charlene
Po petih letih spet obiskala poglavarja Cerkve.
Oglej si celoten članek

Papež Frančišek je v Vatikanu po petih letih spet sprejel kneza Alberta in njegovo ženo Charlene, ki se je za ta dogodek odela v črno.

Foto: Profimedia charlene Izbrala je dolgo obleko modnega oblikovalca Terrencea Braya in jo pokombinirala s svetlimi salonarji znane blagovne znamke Louis Vuitton. Črni so bili celo njeni nohti, čeprav Charlene spada med redke srečnice, ki bi se lahko papežu pokazale v nedolžni belini. Gre za privilegij 'Privilège du blanc', ki ga imajo ženske višjega statusa, med drugim ga imata tudi španska kraljica Letizia in belgijska kraljica Mathilde. Obe sta kraljici katoliške države, ta privilegij pa je v nekaterih primerih podeljen tudi ženam političnih vodij katoliških držav.

Zakaj se je Charlene letos odločila za črno barvo, ni znano. Pred petimi leti je prišla v beli ...
 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:26 25. Julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma pslačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša …

  • 09:02 25. Julij 2022.

    Glede na zadnjih 10 objav o njej, je prišla v barvi svojega počutja.

  • 07:09 25. Julij 2022.

    Barva nima toliko veze.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.