Charlene in Albert: Po sedmih letih sporočila posebno novico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Čakanja je konec!
Oglej si celoten članek

Knez Albert in njegova soproga Charlene se nahajata na zasluženem poletnem oddihu, a to ni edina lepa novica, ki bo zelo razveselila njune oboževalce.

Iz palače so sporočili, da so se končala gradbena dela in da bodo javni del palače po sedmih letih spet odprli za obiskovalce. "Restavratorska ekipa se je pri svojem delu nagibala k spoštovanju okolja in zgodovinske dediščine," so zapisali v sporočilu za javnost, v katerem so tudi obljubili, da bo obiskovalce "prevzel sijaj dvorišča in tudi mir, ki ga izžareva". 

Palača je bila zgrajena leta 1191, družina Grimaldi pa v njej živi od leta 1297. Charlene se je po vrnitvi iz Južnoafriške republike iz nje izselila in sedaj živi na podeželskem posestvu knežje družine Roc Agel, ki ga je oboževala tudi Albertova mama Grace Kelly

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.