Charlene spet gledala, kot da bi v Monaku cel mesec deževalo

Foto: Profimedia Princesa Charlene Foto: Profimedia Princesa Charlene Foto: Profimedia Princesa Charlene Foto: Profimedia Princesa Charlene Foto: Profimedia Princesa Charlene Foto: Profimedia Princesa Charlene Foto: Profimedia Princesa Charlene Foto: Profimedia Princesa Charlene Foto: Profimedia Princesa Charlene Foto: Profimedia Princesa Charlene Foto: Profimedia Princesa Charlene Foto: Profimedia Princesa Charlene Foto: Profimedia Princesa Charlene
Nasmešek, pa še to bolj kisel, ji je ušel le ob otroških vragolijah …
Oglej si celoten članek

Nasmešek do ušes zagotovo ni fraza, s katero bi opisali monaško kneginjo princeso Charlene. Nekdanja profesionalna plavalka, ki je že od leta 2011 poročena s princem Albertom, se je z družino kot vsako leto pokazala na balkonu gradu Grimaldi. 19. novembra Monako namreč praznuje dan državnosti, v spomin na leto 1861, ko je po podpisu pogodbe s Francijo pridobil status samostojnosti. Družina Grimaldi Monaku sicer vlada od leta 1927.

Charlene pa tudi ta svečani dogodek ni spravil v dobro voljo. Kot je zanjo značilno, je obdržala resen obraz, droben nasmešek je namenila le svojima otrokoma, štiriletnima dvojčkoma Jaquesu in Gabrielle, ki sta bila za razliko od svoje mame odlično razpoložena. Širok nasmeh pa je krasil tudi princa Alberta. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:09 22. November 2019.

    Meni pa na teh slikah deluje izjemno dobre volje - glede na to, da je na ostalih totalno namrgodena in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.