Charlene v kliniki, romantično jo povezujejo s tem znanim bogatašem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Albert pravi, da je izčrpana. Odzval se je na nove govorice.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 Naomi Campbell in milijarder Vladislav Doronin Charlene se je po osmih mesecih 8. novembra vrnila nazaj v Evropo, sedaj pa je spet izginila.

Po besedah nemškega strokovnjaka za kronane glave, Michaela Begasseja, se monaška princesa Charlene, ki se je prijel vzdevek najbolj žalostne evropske princese, zdravi v kliniki v Zürichu. Knez Albert je že pred dnevi sporočil, da žene ni več v Monaku in da se tudi državne proslave ne bo udeležila. Veliko pozornosti sta na tem dogodku požela otroka para, ki sta mamici (in celemu svetu) sporočila, da jo pogrešata. Begasse je za RTL še povedal, da so odločitev, da gre Charlene na zdravljenje, sprejeli v družinskem krogu. Na sestanku naj bi bili tudi knezovi sestri.

O vzrokih za zdravljenje je Albert povedal: "Bila je izčrpana, telesno in duševno, in preobremenjena, zato se ni mogla posvetiti odgovornostim, življenju nasploh in družini.“ Poudaril je tudi, da njen odhod iz kneževine ni povezan s covidom, rakom, zakonskimi težavami ali lepotnimi posegi. "Več dni ni dobro spala, tudi jedla ni veliko. Izgubila je veliko kilogramov, zaradi česar je postala tudi bolj ranljiva za druge potencialne zdravstvene težave – prehlad, gripo ali covid,“ je povedal.

The Sun piše, da se je Charlene v kliniko vpisala zaradi "nerazkritih zdravstvenih težav in izgube teže“.
Uradno naj bi se Charlene še vedno zdravila zaradi vnetja ušesne votline, čas njenega odhoda pa sovpada s prepirom, ki naj bi ga imela s soprogom zaradi domnevne nezvestobe.

Princeso povezujejo z ruskim bogatašem, nekdanjim partnerjem Naomi Campbell Vladimirjem Doroninom, ki je bil leta 2011 celo gost na njeni poroki. "Saga je zelo kompleksna in zmedena, a Charlene in Vlad sta bila v stikih in sta skupaj preživljala čas,“ The Sun citira vir, ki tudi pravi, da je Vlad princesi pomagal.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:33 24. November 2021.

    Kadar se sestre vtikajo v zakon je na vidiku katastrofa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.