Charlene z dvojčkoma zapustila palačo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Monaška kneginja Charlene je z dvojčkoma "zbežala“ na podeželje. Njen odhod je takoj sprožil govorice.
Oglej si celoten članek

Charlene so z dvojčkoma, Jacquesom in Gabriello, ujeli na jugu Francije, kjer ima monaška družina hišo. Ker nikjer niso videli kneza Alberta, so se takoj pojavile govorice o zakonski krizi. "Charlene zapustila palačo,“ je pisala nizozemska revija Prive, ki trdi, da se je z njenim odhodom začelo novo poglavje "v burnem ljubezenskem življenju“ kneza.

Kot kaže, se revija moti. Razvedelo se je, da se je Charlene morala preseliti v počitniško hišico Grimaldijevih, saj palačo v Monaku prenavljajo. Prenovo je naročila prav ona. Palača se namreč v zadnjih 30 letih ni veliko spremenila. Še vedno je opremljena tako, kot si je to zaželela kneginja Grace. Charlene jo želi sedaj malce modernizirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.