Charlie Sheen, fenomen Twitterja

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet)
Igralec Charlie Sheen se je v torek pridružil socialnemu omrežju Twitter in ima že več kot milijon sledilcev.
Oglej si celoten članek

Sheen, ki se na svojem Twitter profilu opisuje kot "brezposelni zmagovalec", je v prvih urah pridobil 300 tisoč sledilcev, sam pa je takoj začel slediti pornozvezdnicam, s katerimi je nekoč spal. Danes, dva dni pozneje, ima že več kot milijon sledilcev, število pa se vztrajno povečuje.

 

Težavni Charlie se je za Twitter odločil zaradi bivšega šefa, čez katerega je imel v zadnjih dneh veliko povedati. Ta je kasneje izjavil, da si želi, da bi Charlie vso energijo raje vložil v lastno promocijo, da bi končno dobil emmyja za vlogo v seriji Dva moža in pol.

 

45-letni igralec je sicer dejal, da ga njegova javna podoba ne briga, a je kljub vsemu ustvaril Twitter profil. Poleg oboževalcev mu sledi tudi veliko zvezdnikov, sam pa med drugim sledi pevcu skupine Limp Bizkit Fredu Durstu, raperju Diddyju, dedinji Nicky Hilton in igralki Alyssi Milano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.