Charlie Sheen ima novo: Uganete, kje jo je spoznal?

Foto: Profimedia
Verjetno vas ne bo presenetilo, kje jo je spoznal … Charlie Sheen je spet zaljubljen.
Oglej si celoten članek

Igralec Charlie Sheen je potrdil, da je zaljubljen. Osvojila ga je 26-letna Julia Stambler. Kako sta se spoznala? Preko njegove bivše žene Brooke Mueller v času, ko je bil igralec zaročen z Brett Rossi, poroča TMZ. Julia je takrat delala kot varuška Charliejevih otrok.

Brooke, igralčeva bivša žena, je Charlieja spoznala z njegovim novim dekletom. Julia je že tri leta foto model, največ fotografij pa je posnela v kopalkah … Charlie in Julia naj bi bila v zvezi že 3 mesece, a sta se do zdaj skrivala pred javnostjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.