Charlie Sheen odhaja na turnejo

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Charlie Sheen Foto: Žurnal24 Charlie Sheen Foto: Žurnal24 Charlie Sheen Foto: Žurnal24 Charlie Sheen Foto: Žurnal24 Charlie Sheen Foto: Žurnal24 Charlie Sheen Foto: Žurnal24 Charlie Sheen
Charlie Sheen, ki so ga nedavno odpustili iz serije Dva moža in pol, ima nov načrt. Odločil se je oditi na turnejo s svojim stand up šovom, vstopnice zanj pa so pošle v pičlih 18 minutah.
Oglej si celoten članek

Oboževalci so dobesedno razgrabili vstopnice za Charliejev stand up šov, ki ga organizira v Detroitu. Zvezdnik je zato že objavil seznam novih mest, v katerih bo nastopil, hkrati pa je dodal, da vsak dan dobi novo idejo za šov.

 

Nedavno je celo razpisal natečaj za pripravnika, ki bi mu pomagal pri odnosih z javnostmi in organizaciji nastopov. Na natečaj se je prijavilo skoraj 80 tisoč ljudi iz 180 držav, zmagovalec pa bo znan v začetku prihodnjega tedna.

 

Da je služba več kot zaželena, pričajo tudi fotografije dekleta, ki je pred Charliejevo hišo na Beverly Hillsu prosila, naj jo izbere za pripravnico. Fotografije si oglejte v zavihku galerija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.