Charlie Sheen odpuščen

Foto: Žurnal24 Charlie se ne obremenjuje z odločitvijo studia. (Foto: EPA)
Ustvarjalci humoristične serije Dva moža in pol so sporočili, da je glavni igralec Charlie Sheen odpuščen. Studio je zvezdniku poslal pismo, v katerem mu pojasnjuje svojo odločitev.
Oglej si celoten članek

"Po temeljitem premisleku se je televizijska hiša Warner Bros. odločila, da prekine sodelovanje s Charliejem Sheenom," se glasi sporočilo za javnost, v katerem so še poudarili, da s težavnim zvezdnikom ne bodo posneli nobenega dela serije Dva moža in pol več.

 

Do takšne odločitve je prišlo po tem, ko je Sheen javno užalil ustvarjalca serije Chucka Lorra. Sprva so snemanje začasno prekinili, zdaj pa so sklenili, da ne bodo podlegli 45-letnemu zvezdniku, ki je od producentov pred kratkim zahteval povišico, in sicer tri milijone dolarjev na epizodo, kar je 1,2 milijona več, kot je dobival do zdaj.

 

Foto: Žurnal24 Dva mo%C5%BEa in pol

Ni presenečen

Za nezaposlenega moškega s petimi otroki pa je Charlie presenetljivo optimističen. "To je zelo dobra novica," je dejal, ko je v pismu, ki mu ga je poslal studio, prebral, da je odpuščen. Zvezdnik ima namreč že načrt za vrnitev na televizijske zaslone. "Kamere so že pripravljene na snemanje resničnostnega šova ali pogovorne oddaje. Bomo videli, kaj bo Charlieju bolj všeč," je dejal Mark Cuban, lastnik televizije HDNet. Charlie očitno ne bo dolgo brez dela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.