Charlie Sheen v bolnišnici

Foto: Žurnal24 Charlie Sheen bo razkril vse skrivnosti s snemanja. (Foto: EPA)
Igralec Charlie Sheen je moral v četrtek zjutraj zaradi hudih bolečin v trebušnem predelu v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Igralca, ki je bruhal, so včeraj v jutranjih urah odpeljali v losangeleško bolnišnico Cedars-Sinai, potem ko je ob šesti uri zjutraj poklical na urgenco. Igralčeva oče Martin Sheen in mati Janet sta trenutno v bolnišnici ob njem.

Imel je močne bolečine v trebuhu in je moral v bolnišnico, je povedal njegov publicist Stan Rosenfield. Po nekaterih navedbah naj bi bila za bolečine kriva kila, zaradi katere naj bi igralec imel težave že več let.

Charlie je večer pred tem gostil zabavo na svojem losangeleškem domu. Ob istem času, ko so igralca spravili v rešilni avtomobil, sta njegov dom zapustili dve ženski. Rosenfield je kasneje zanikal, da bi igralec imel divjo zabavo, kjer naj bi bil prisoten tudi kokain.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.