Charlie Sheen vstal od mrtvih

Objavili so napovednik za novo serijo Charlieja Sheena.
Oglej si celoten članek

Charlie Sheen, ki so ga pisci Dva moža in pol ubili v pariškem metroju, v napovedniku za svojo novo serijo Anger Management vstane od mrtvih. "Charlie Sheen je umrl in odšel k FX," razloži glas v videu.

Serijo, ki temelji na istoimenskem filmu z Jackom Nicholsonom in Adamom Sandlerjem, bodo v ZDA začeli predvajati 28. junija. Sheen igra terapevta, ki se bori s svojim vročim temperamentom in s težavami svojih pacientov. "Vlogo sem sprejel, ker verjamem v ta koncept, čeprav bo zame zelo težko igrati tipa, ki poskuša odpraviti težave z jezo," je izjavil Sheen.

Medtem pa se njegovi nekdanji delodajalci spopadajo z najnižjo gledanostjo v zgodovini serije Dva moža in pol. Ponedeljkovo oddajo je gledalo le 10,4 milijona ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.