Charlie Sheen znorel zaradi hčerk

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko se je zdelo, da se je problematični igralec Charlie Sheen končno malce umiril, se mu je v začetku tedna spet zmešalo. Tokrat se je znesel kar nad svojima hčerkama.
Oglej si celoten članek

Charlie in njegova nekdanja žena Denise Richards sta se v začetku tedna odpravila v New York, kjer je Denise čakala premiera njenega novega filma Madea's Witness Protection. Dogodka sta se želela udeležiti skupaj s hčerkama, a stvari niso šle po načrtu.

Osemletna Sam in šestletna Lola se po rdeči preprogi nista želeli sprehoditi s svojim očetom, zato je ta čisto znorel in se na premieri na koncu sploh ni prikazal. "Charlie je bil razburjen in se je znesel nad njima. Začel se je dreti: 'Zakaj za vraga sem sploh tukaj?'" je za ameriško revijo Us Weekly razkril vir in dodal, da je Charlie nato hotel Denise prepričati, naj malčici prisili, da se z njim sprehodita po preprogi, a ga je Denise zavrnila. "Zelo sta sramežljivi. Želeli sta si samo videti mamin film," je še izdal vir.

Denise incident obžaluje in se grize, ker jo je Charlie spet prinesel naokoli. "Jezna je nase. Charlie jo je prepričeval, da se bo lepo obnašal, in Denise mu je verjela. Zdaj pa se počuti grozno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.