Charlie zapušča Dva moža in pol

Foto: Žurnal24 Charlie se bo posvetil ženi in otrokom. (Foto: Flynet/JLP)
Charlie Sheen je namignil, da v prihodnji sezoni ameriške nanizanke Dva moža in pol ne bo več igral.
Oglej si celoten članek

Tik preden je njegov soigralec Jon Cryer prejel emmyja za najboljšega stranskega televizijskega igralca, je Charlie Sheen svojim prijateljem razkril, da že dolgo razmišlja o življenju po koncu snemanja na televiziji.

Kljub dobri gledanosti serije, Sheen napoveduje, da bo ekipo zapustil, ko se mu bo iztekla pogodba. "Imam pet otrok. Imam čudovito ženo. Še je življenje zunaj Hollywooda," je dejal igralec in dodal: "Super je bilo delati z ekipo. To je moje zadnje pogodbeno leto."

Z vlogo Charlieja Harperja je Sheen postal najbolje plačani igralec  na televiziji. Če gre verjeti govoricam, naj bi za epizodo prejel 600 tisoč evrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.