Charlize napadla Busha

Foto: Žurnal24 Charlize z režiserjem filma Valley of Elah Paulom Haggisom
Igralka Charlize Theron je Bushevo politiko označila za neodgovorno.
Oglej si celoten članek

Lepa zvezdnica Charlize Theron pravi, da si je šele po snemanju filma In the Valley of Elah, vojni drami, izoblikovala mnenje o vojni v Iraku. "Menim, da bi moral biti naš predsednik odgovornejši. Ko gledamo poročila, nam politiki, ki v dragih oblekah sedijo v lepih pisarnah, opisujejo stanje naših vojakov v Iraku. Ta film pa je glas vojakov, ki ga v novinarskih poročilih ni možno zaslediti," je povedala svetlolaska in dodala, da svojih političnih nazorov ne namerava vsiljevati ljudstvu, kot to delajo njeni kolegi. "Nočem biti takšna igralka. Če bi bila takšna, bi se odločila za politično kariero. A nisem politik, sem igralka in to bom tudi ostala."

In the Valley of Elah je film z odlično igralsko zasedbo. Med drugim v njem igrata še slavna Susan Sarandon in Tommy Lee Jones. Drama sicer govori o izginotju mladega fanta, ki se vrne iz Iraka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.