Charlize Theron se je zabrila

Foto: FameFlynet Pictures Charlize Theron Foto: FameFlynet Pictures Charlize Theron Foto: FameFlynet Pictures Charlize Theron Foto: FameFlynet Pictures Charlize Theron Foto: FameFlynet Pictures Charlize Theron Foto: FameFlynet Pictures Charlize Theron
Igralka Charlize Theron je za filmsko vlogo pripravljena storiti marsikaj, tudi obriti glavo.
Oglej si celoten članek

Južnoafriška lepotica Charlize Theron si je v zadnjih dneh omislila nov modni dodatek – pokrivala. Že pretekli konec tedna jo je bilo namreč moč opaziti s kapico, v ponedeljek pa si je nadela klobuk. Kaj pa se skriva spodaj? Nova pričeska, saj je igralka za potrebe filmske vloge Furiose v filmu Mad Max 4: Fury Road ostala brez svojih dolgih svetlih las, je potrdil njen tiskovni predstavnik.

Snemanje akcijskega filma, v katerem bo Charlize ob boku nastopil Tom Hardy, se bo začelo prihodnji mesec v Afriki. Projekt so si sicer prvotno zastavili že za leto 2009, vendar so ga zaradi določenih produkcijskih težav preložili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.