Charlize varnostniku rešila življenje

Foto: EPA Charlize Theron Foto: EPA Charlize Theron Foto: EPA Charlize Theron
Charlize Theron ni le lepa in uspešna, temveč je tudi prava junakinja. Pred podelitvijo oskarjev je namreč rešila življenje varnostniku na rdeči preprogi.
Oglej si celoten članek

Tik pred začetkom prireditve je neki varnostnik na rdeči preprogi doživel napad. Ker je imel okoli sebe malo ljudi, je na pomoč priskočila Charlize in mu pomagala, dokler niso prispeli reševalci. Vse skupaj se je na srečo dobro izteklo, 37-letna igralka pa je junaško delo opravila s stilom – v Diorjevi večerni obleki, v kateri je še celo noč privabljala poglede.

Po napetem začetku večera je Charlize nastopila na odru skupaj z igralcem Channingom Tatumom, s katerim sta odlično izpeljala plesno točko. Kot kaže, ni le lepa in uspešna ter brez premisleka pomaga, pa tudi plesati zna odlično!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.