Charlize zbolela za hudim virusom

Foto: Žurnal24 Charlize po hudem trebušnem virusu že okreva.
Ameriška igralka Charlize Theron je pristala v bolnišnici zaradi neznanega in hudega virusa.
Oglej si celoten članek

Z oskarjem nagrajena igralka je zadnje dneve preživela v bolnišnici, kje so jo zadržali na opazovanju zaradi hudega trebušnega virusa. Bolečine v trebuhu naj bi bile izjemno močne, vzrok zanje pa je tudi zastrupitev s hrano.

Charlize je bolečine začutila že pretekli teden, a jim ni posvečala večje pozornosti. Ker pa se je stanje iz dneva v dan slabšalo, jo je njen izbranec Stuart Townsend odpeljal v bolnišnico. Tam so 34-letno igralko temeljito pregledali in ugotovili, da se je okužila z virusom, ki pogosto nastane zaradi čezoceanskih potovanj ter menjavanja časovnih pasov. Zdravniki so že sporočili, da bo s Charlize vse v redu, saj virus ne predstavlja hujše nevarnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.