Cheney in Obama sta v sorodu

Foto: Žurnal24 Obama je med mladimi demokrati priljubljen kot zvezdnik.
Ameriški podpredsednik Dick Cheney in demokratski kandidat za predsednika Barack Obama sta v sorodu.
Oglej si celoten članek
Lynne Cheney , žena ameriškega podpredsednika Dicka , je za novo knjigo raziskovala družinsko drevo in odkrila, da je njen mož bratranec Baracka Obame v osmem kolenu. Njun skupni prednik naj bi se v 17. stoletju v Ameriko preselil iz Francije.


Cheney verjetno ni navdušen nad ženino ugotovitvijo.

 
Zvezo med obema moškima je opisala kot neverjetno, saj sta podpredsednik in predsedniški kandidat iz vrst demokratov močna politična nasprotnika. Konzervativec Cheney, ki podpira vojno v Iraku, ima prav malo skupnega z liberalnim Obamo, ki je poznan tudi kot „rock zvezdnik“.

Obamin predstavnik Bill Burton je novico komentiral z izjavo, da ima vsaka družina svojo črno ovco.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.