Cher in Lady Gaga skupaj v duetu?

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Pop diva Cher in njena mlajša kolegica Lady Gaga nameravata po poročanju ameriških medijev skupaj posneti duet.
Oglej si celoten članek

Glasbenici, ki sta znani po svojem zanimivem okusu za oblačenje, sta se spoznali na letošnji podelitvi MTV-jevih video nagrad in takoj postali dobri prijateljici. Vir trdi, da sta nemudoma našli skupni jezik, zato se že dogovarjata za snemanje dueta.

 

Novico o sodelovanju je potrdil tudi avtor knjig o Cher, Mark Bego. "Cher in Lady Gaga sta zdaj kot mati in hči. Obe imata nenavaden okus za oblačenje, obe se znata šaliti na svoj račun in obe sta zelo aktivni v boju za pravice homoseksualcev. Pogovarjali sta se o skupnem koncertu in duetu," je razkril Mark.

 

Gaga govoric o sodelovanju še ni potrdila, so se pa že oglasili njeni oboževalci, ki komaj čakajo, da slišijo, kaj bosta zvezdnici ustvarili skupaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.