Cher razkrila pikantnosti o Tomu Cruisu

Foto: EPA
Foto: EPA
Legendarna pevka Cher je pred kratkim razkrila, da je bil igralec Tom Cruise eden najboljših ljubimcev kar jih je imela.
Oglej si celoten članek

Cher je med intervjujem z Andyjem Cohenom brez dlake na jeziku povedala, da se je nekoč znašla med rjuhami s Tomom Cruisom, ki pa se je odlično odrezal. Cher pravi, da ga uvršča med top najboljših ljubimcev, ki jih je kdajkoli imela.

Tom in Cher sta imela krajšo romanco v 80. letih prejšnjega stoletja, česar pa se 67-letna zvezdnica še danes z veseljem spominja. "Takrat še ni bil scientolog. Imela sva se noro in bilo je vroče za zelo kratek čas. Lahko rečem, da je odličen moški. Tom, kot sem ga poznala jaz, je bil zelo ljubeč," je priznala.

Priljubljena pevka je v intervjuju spregovorila tudi o romancah z ženskami in dodala, da je imela najboljše ljubimke in ljubimce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.