Cher sinu za vsak izgubljen kg dala 3.000 evrov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Izgubljanje odvečnih kilogramov je gotovo lažje ob dobri spodbudi. Ob takšni, kot jo je Cher dala svojemu sinu, bi gotovo skoraj vsi z veseljem začeli jesti zdravo in izgubljati kilograme.
Oglej si celoten članek

Caz Bono, 44-letni sin pevke Cher, je pred časom imel še 115 kilogramov, kar ni v slabo voljo spravljalo le slavne pevke, ampak tudi njegovega zdravnika. Da bi bilo izgubljanje kilogramov lažje in zabavnejše, se je Cher odločila, da bo hujšanje začinila z denarno spodbudo.

Verjeli ali ne, načrt je deloval. Sinu je za vsak izgubljeni kilogram podarila okoli 3.000 evrov, kar je na koncu naneslo okoli 90 tisoč evrov, saj je Caz s pomočjo strokovnjakov in denarne spodbude izgubil 30 kilogramov, poroča revija People.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.