Cher udriha po Kardashianovih

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pevka Cher se je po Twitterju spravila na Kardashianove.
Oglej si celoten članek

"Ne gledam resničnostnih šovov. Nisem še videla Kardashianke, a te psice bi bilo treba pognati po avtocesti," je zapisala diva, na žalost pa ni povedala, zakaj je nanje tako jezna.

A jezna ni le Cher, ampak tudi številni oboževalci družine Kardashian. Ti so se po tej objavi namreč spravili na ostarelo pevko. Cher ni preostalo drugega, kot da se (nekako) opraviči. "Videti je, da sem ga spet pihnila. Ni prvič, niti ne bo zadnjič. Včasih bi morala besede, preden jih izustim, spustiti skozi možgane."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.