Cheryl: "Je** se!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zadnja pesem Cheryl Cole, ki je po vsej verjetnosti namenjena njenemu bivšemu možu Ashleyju Colu, je polna kletvic.
Oglej si celoten članek

Kot kaže, se je Cheryl Cole v pesmi lotila svojega nezvestega nekdanjega moža Ashleyja Cola in pri tem ni varčevala s psovkami. Njenemu novemu komadu je naslov Screw You (Jebi se).

"Ne morem verjeti, kakšno sranje sem zate naredila, ujeta v ljubezni, ki sem jo do tebe čutila. Nisem ti bila dovolj, nisem prejemala tvoje ljubezni. Tako zelo sem te ljubila, a tebi je bilo vseeno, zato je** se," med drugim poje lepotica, ki je zaslovela s skupino Girls Aloud. Njen tretji album bo po vsej verjetnosti izšel poleti.

Ashely in Cheryl sta se razšla, potem ko se je razvedelo, da nogometaš "golov" ni zabijal le v domači spalnici. Svojo ljubezen sta sicer poskušala še enkrat oživiti, a jima ni uspelo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.