Cheryl za novo leto v Afriko

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Pevka Cheryl Cole je skupaj z Derekom Houghom odpotovala v Cape Town, kjer sta dočakala novo leto.
Oglej si celoten članek

Za Cheryl je res naporno leto, poleg ločitve od moža, slavnega angleškega nogometaša Ashleyja Cola, so jo povezovali tudi s številnimi drugimi moškimi. Veza z Derekom pa sicer ni bila nikoli uradno potrjena, vendar preživljata veliko časa skupaj.

"Derek je želel, da bi Cheryl srečna vstopila v novo leto, zatem ko je preživela najbolj grozno leto v svojem življenju. Celo je raziskal ter izvedel, da okrog Cape Towna ni malarije,“ je povedal bližnji prijatelj. Cheryl je bila namreč lani že v Afriki in se je takrat okužila ter skoraj umrla zaradi te bolezni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.