Chorchyp že en teden po lepotnem posegu nazaj pred TV kamere

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Odločil se je za priljubljeni lepotni poseg, ki pa ga je potreboval zaradi številnih profesionalnih poškodb.
Oglej si celoten članek

Denis Porčič - Chorchyp se je odločil za estetski poseg, ki pa ga je nujno potreboval zaradi preteklih športnih poškodb. Kot profesionalni boksar si je namreč že trikrat močno poškodoval arkade, zaradi česar so se mu povesile veke, ki so zmanjševale njegovo vidno polje. 

Denis se je že en teden po operaciji vrnil pred kamere, po posegu pa je za zurnal24.si povedal, da se je zanj odločil, ker se želi posloviti od profesionalne kariere boksarja in se posvetiti trenerski poti. "Težkih borb ne bom več imel, počasi se bom upokojil in šel bolj v trenerske vode. Predvsem sem se tako odločil zaradi poškodb, ki se počasneje celijo kot včasih. Danes na to drugače gledam. Želim si le še kakšne poslovilne borbe," je povedal za zurnal24.si. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:08 26. November 2022.

    Bizgec rabi neplačano reklamo, povešene oči, on pa pred kamere, zakaj že, zaradi holoba, delat, delat v perutnino Ptuj, za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.