Chorchypov praznični puran

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Raper in WFC-borec Denis Porčič, bolje znan kot Chorchyp, je za nas pripravil poseben praznični recept za nizkokaloričnega purana.
Oglej si celoten članek

"Ker športniki pazimo na prehrano, bo tudi praznična jed bolj nizkokalorična," nam je v smehu povedal Chorchyp in razkril svoj recept.

Za dve osebi potrebujemo:

  • 500 g puranjega zrezka
  • zavojček mozzarele
  • češnjev paradižnik
  • zelena solata
  • žitni ali polnozrnati crispiji

Chorchypovi napotki:

"Purana spečemo na žaru, narežemo na kocke in dodamo v po želji narejeno zeleno solato. Dodamo narezane mozzareline kocke in češnjeve paradižnike, ki smo jih prerezali na pol. Ko vse skupaj položimo na krožnik, okrasimo s štirimi polnozrnatimi crispiji."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.