Chris, pojdi se zdravit!

Foto: Žurnal24 54-letnica je najbolj znana po svoji pogovorni oddaji, med drugim pa je tudi igr
Oprah Winfrey je zgrožena nad izjavami, ki jih je pevec Chris Brown izrekel za revijo. Upa, da bo dobil potrebno pomoč.
Oglej si celoten članek

Ameriška televizijska voditeljica Oprah Winfrey je pred kratkim pripravila oddajo o zlorabah, za katero je dobila navdih na primeru slavne pevke Rihanne, nekdanjega dekleta Chrisa Browna. Temu pa seveda oddaja ni bila povšeči, saj ga je postavila v središče pozornosti – seveda ne take, kot bi si je želel. Brown je bil namreč konec avgusta obsojen na pet let zapora pogojno in šest mesecev družbenokoristnega dela zaradi fizičnega napada na svoje nekdanje dekle februarja letos.

Za revijo People Magazine je povedal, da mu je Oprah s to oddajo "primazala klofuto". "Storil sem veliko zanjo, denimo šel v Afriko in nastopal v njeni šoli. Lahko bi mi bolj stala ob strani," meni Chris.

Oprah pa mu ni ostala dolžna. Po tem, ko se mu je še enkrat zahvalila za nastop na njeni šoli, je še izrazila upanje, da "bo dobil vso strokovno pomoč, ki jo potrebuje".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.