Chris prosi za odpuščanje

Foto: Žurnal24
R'n'b pevec, ki je februarja letos fizično napadel svoje nekdanje dekle Rihanno, je prvič javno spregovoril o dogodku. Chris v videoposnetku nagovorja svoje oboževalce in jih prosi odpuščanja.
Oglej si celoten članek


Po več kot šestih mesecih je 20-letni pevec končno prekinil molk in se javno opravičil za svoje dejanje, ki ga po njegovih besedah globoko obžaluje. Opravičilo je v obliki videoposnetka objavil na svoji spletni strani, s čimer je želel dokazati, da "prevzema popolno odgovornost za svoje dejanje" .

Chris je o incidentu molčal na željo svojih predstavnikov, zdaj pa pravi, da je čas, da pojasni svoje nepremišljeno dejanje. Njegova agresija naj bi bila tudi posledica nasilništva v otroštvu, kar pa po njegovih besedah ni izgovor za napad na Rihanno .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.