Christian Bale se je odpovedal lastni mami zaradi fatalne Srbkinje

Foto: Profimedia Christian Bale z ženo Sandro
Tako zelo si je je želel, da se je odpovedal lastni družini.
Oglej si celoten članek

Ameriški igralec Christian Bale je že 17 let poročen s fatalno Sandro Blažić, ameriško agentko srbskih korenin, katere pravo ime je Srboslava. Sandra je otrok srbskih migrantov, ki so se v Združene države preselili ob koncu šestdesetih let prejšnjega stoletja.

Valižan je dolgo časa trdil, da zakon ni zanj, saj je imel v otroštvu slab zgled, saj sta se njegova starša nenehno prepirala, kasneje pa tudi ločila. Ko pa je spoznal Sandro, si je premislil. Ta ga je očarala že ob prvem snidenju, ko ju je spoznala igralka Winone Ryder.

Njegovo, takrat novo, njegovi mami in sestri ni bilo všeč, zato so se Balovi nenehno prepirali. Šlo je celo tako daleč, da je Christian sredi nekega prepira v hotelu mamo in sestro vrgel in svoje hotelske sobe in se jima odrekel.

"Moja žena je neverjetno močna ženska. Je zelo trdna ženska in ne trpi nikakršnih neumnosti, zato jo tako zelo ljubim. Kako se obnašam doma je velikokrat odvisno od vloge, na katero se pripravljam ali jo trenutno igram, ampak njej je to všeč in pravi, da je to na svoj način tudi kul. To lahko gledate na dva načina – z ene strani, da je uboga ženska, ki ji zagotovo ni lahko, z druge strani pa ste lahko nanjo ljubosumni, saj živi s toliko različnimi moškimi," je o svoji ljubezni, s katero ima hčerko Emmaline in sina Josepha, povedal Bale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.