Christina Aguilera se ločuje

Foto: Žurnal24 Ostajata prijatelja. (Foto: Flynet/JLP)
Teden vsekakor ni naklonjen hollywoodskim zakoncem. Potem ko sta se razšla Courteney Cox in njen mož David, svoj zakon končuje tudi Christina Aguilera.
Oglej si celoten članek

"Res je, razšla sta se," je potrdil vir blizu Christine Aguilere in njenega soproga Jordana Bratmana. "Trenutno poskušata stvari urediti. Ločitvenega postopka za zdaj še nista sprožila."

Par, ki se jima je januarja 2008 rodil sin, je sklenil, da bosta malčka še naprej vzgajala s skupnimi močmi in ostala prijatelja. "Čeprav sva se z Jordanom razšla, se bova Maxu še naprej popolnoma posvečala," je potrdila 29-letna pevka.

Štiri leta starejši Jordan je Christino zaprosil februarja 2005 v hotelski sobi, usodni da pa sta si dahnila novembra istega leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.