Christina Applegate bo zibala

Foto: Žurnal24 Christinin zaročenec prihaja iz Nizozemske. (Foto: Reuters)
Zvezdnica nekdaj zelo popularne humoristične nanizanke Družina za umret, Christina Applegate, je sporočila, da pričakuje svojega prvega otroka.
Oglej si celoten članek

Christina, ki je pred dvema letoma premagala raka na dojkah, se je izredno razveselila novice o svojem prvem naraščaju. Otroka pričakuje z zaročencem Martynom Lenoblom.

 

Veselo novičko je javnosti sporočila Christinina predstavnica za javnost in dodala, da par za zdaj še ne želi razkriti, kdaj bosta pozdravila prvorojenca.

 

Igralka in njen izbranec sta se zaročila letos na dan zaljubljencev, pred tem pa sta bila par dve leti. Martyn je Christini stal ob strani, ko se je borila z rakom, zaradi česar je izgubila obe dojki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.