Christina bo izdala zbirko največjih uspešnic

Foto: Žurnal24 Deset let nastopanja bo obeležila z zbirko največjih uspešnic
Christina Aguilera bo deset let nastopanja na glasbeni sceni obeležila z izidom svoje prve zbirke največjih uspešnic. Med njimi bosta tudi dve pesmi, ki ju je posnela na novo.
Oglej si celoten članek

Christina Aguilera bo ploščo poimenovala Keeps Gettin' Better – A Decade of Hits, na ameriških policah pa naj bi se pojavila 11. novembra. Na albumu bomo lahko našli uspešnice, kot so Come on Over, What a Girls Wants, Lady Marmelade in druge.

Za prihajajočo zbirko je Christina posnela tudi dve novi pesmi – Dynamite in naslovno pesem Keeps Gettin' Better ter novi verziji uspešnic Genie in a Bottle in Beautiful. Christina se poleg zbirke ukvarja še z novim albumom, ki bo nasledil zelo pohvaljeni Back to Basics iz leta 2006.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.