Christina bo seksi striptizeta

Foto: Žurnal24 Pevki po novem tudi seksi igralki. (Foto: Reuters)
Slavni pevki Christina Aguilera in Cher sta dobili priložnost, da skupaj erotično zaplešeta in zapojeta v novem filmu.
Oglej si celoten članek

Ameriška pevka Christina Aguilera bo v novem filmu, z naslovom Burlesque, upodobila striptizeto. Zaigrala bo lik dekleta Ali Rose, ki se iz malega mesta preseli v Los Angeles in si želi ustvariti kariero, namesto tega pa pristane v striptiz klubu. Tam  pomanjkljivo oblečena v policistko svojo točko izvaja na drogu.

Poleg nje v filmu nastopi še en pevka, 64-letna Cher, ki je po navedbah kritikov za svoja leta videti fantastično. To bo sicer njena prva vloga po več kot desetletju premora. Cher bo v filmu tudi prepevala, ta film bo zanjo tudi prvi, v katerem bo pela.

Glavna moška vloga je pripadla Ericu Daneu, ki je zaslovel z vlogo v seriji Talenti v belem. Romantični muzikal je režiral Steven Antin, ki je prav tako napisal scenarij. Film bo v kinematografe prišel konec letošnjega leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.