Christina je odpovedala turnejo

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Christina Aguilera je preložila načrtovano koncertno turnejo, ker "potrebuje več časa za počitek".
Oglej si celoten članek

"Turneja je preložena na poletje 2011," so zapisali pevkini predstavniki za javnost. Po prvotnem načrtu bi morala turneja Christine Aquilera zajeti 20 mest. Začela bi se 15. julija v Uncasvillu v ameriški zvezni državi Connecticut in sklenila 19. avgusta v mestu Irvine v Kaliforniji. Na turneji naj bi se ji pridružila Leona Lewis, ki bi morala skupaj s Christino koncertirati v Severni Ameriki.

Pevkini predstavniki so še zapisali, da je Christina trenutno zaposlena s svojim prvim filmom Burlesque, ki bo v kinematografe prišel novembra, in albumom Bionic, ki bo izšel 8. junija. "Med izidom albuma in začetkom turneje, na kateri je nameravala promovirati Bionic, ni dovolj časa za dobre priprave," so še zapisali. Oglasila pa se je tudi pevka, ki je na svoji spletni strani zapisala:

"Želim si, da bi ljubitelji moje glasbe najprej preposlušali album, ki bo šele izšel, in se seznanili z novimi pesmimi prej, preden jih bodo slišali v živo na koncertih." O datumih nove turneje bo več znanega še letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.