"Christina kopira Lady Gaga"

Foto: Žurnal24 Christina je po mnenju mnogih slaba kopija Lady Gaga. (Foto: Flynet/JLP)
Ameriški r'n'b pevec Akon je prepričan, da Christina Aguilera več kot očitno kopira unikatno Lady Gaga, a ji to po njegovem mnenju ne uspeva najbolje.
Oglej si celoten članek

Akon je že pred časom ugotovil, da Christina Aguilera več kot očitno posnema videz Lady Gaga, po poslušanju pevkinega novega albuma Bionic pa je v to prepričan. Po njegovem mnenju poskuša Christina tudi publiko osvojiti na enak način kot gospodična Gaga.

 

"Mislim, da se Christini ni treba dokazovati, kaj šele tekmovati z nekom. Pogrešam staro Christino Aguilero," je povedal Akon in dodal, da bi bilo sodelovanje omenjenih glasbenic vrhunsko.

 

"Christina in Lady Gaga bi skupaj lahko ustvarili nekaj čudovitega, a to je žal nemogoče, dokler bosta poslušalcem ponujali iste in enake stvari," je za konec še dejal Akon, ki z gospodično Gaga sodeluje že od začetka njene kariere.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.