Christina pogreša seno in hlev

Foto: Žurnal24 Christina Hendriks
Rdečelasa lepotica Christina Hendricks, ki je zaslovela kot seksi tajnica v seriji Mad Men, obožuje vonj sena in hleva, zelo rada pa tudi pomolze kravo.
Oglej si celoten članek

"Resnično pogrešam vonj po senu in hlevu," je dejala Christina Hendricks, ki je novinarjem razložila, kako pravilno molsti kravo. "Obstaja prav poseben trik; če glavo nagnete proti vimenu, boste dobili več mleka," je pojasnila igralka, ki je odraščala v Tennesseeju. Hendricksova pravi, da po nekaj letih življenja v Hollywoodu pogreša življenje na vasi.

Pred igralsko kariero se je ukvarjala z manekenstvom. Za svoje bujno oprsje pa ''krivi'' kapučino, za katerega pravi, da ga je spila ogromno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.