Christino mučijo jutranje slabosti

Foto: Žurnal24 Christina se spopada s težavami mnogih bodočih mamic. (Foto: Flynet/JLP)
Igralka Christina Applegate, ki pričakuje svojega prvega otroka, je priznala, da je potrebovala kar nekaj časa, da se je privadila na nosečnost.
Oglej si celoten članek

"Vse, kar preberete o nosečnosti v knjigah … Vse imam. Neizmeren apetit, jutranje slabosti, nihanje razpoloženja … Jutranje slabosti so tako grozne. O, moj bog," je dejala 38-letna Christina Applegate.

Applegatova je še priznala, da jo je nosečnost spremenila v malo zmešanko. "Zgodilo se je, da sem se drla brez razloga, povsem nerazumljivo. Kot bi iz mojega telesa stopila pošast. Želiš jo ustaviti, a jo je nekako zanimivo opazovati," je o svojem nosečniškem vedenju dejala igralka.

Imena še ni izbrala
Zabavna igralka je v oddaji Jimmy Kimmel Live še povedala, da o imenih ni razmišljala in da bosta z zaročencem Martynom Lenoblom z izbiro počakala vse do dojenčkovega rojstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.