Čigav je ta mozoljasti obraz?

Foto: FameFlynet Miley Cyrus Foto: FameFlynet Miley Cyrus Foto: FameFlynet Miley Cyrus
Miley Cyrus ima rdečkasto težavo.
Oglej si celoten članek

Akne ne izbirajo obrazov. Z njimi se morajo spopadati tudi slavni. Cameron Diaz, Alicia Keys, Britney Spears, Megan Fox, Brad Pitt … To je le nekaj zvezd, ki svoje mozolje vsak dan skrivajo pod debelimi plastnimi pudra.

Redki pa o svoji težavi spregovorijo v javnosti. Cameron Diaz je od njih. "Včasih se pogledam v ogledalo in si rečem: 'Od kod za vraga so se vzeli?' Toliko let že imam. Kdaj se bo to ustavilo?'“ Ustavilo se je že pred časom, ko je odkrila recept za lepšo kožo – prenehala je s kajenjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.