Čigav je tale ljubezenski obroček?

Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian
Starleta Kim Kardashian zadnje dneve nima ravno najboljših modnih dni. Tokrat ji jo je zagodlo pretesno krilo.
Oglej si celoten članek

Kim vztrajno hujša, zato je prepričana, da lahko nosi manjšo konfekcijsko številko. A fotografije govorijo zase in kažejo, da se zvezdnica niti ni počutila najbolje, ko si je za pohajkovanje po Miamiju nadela pretesno krilo. Ves čas si ga je vlekla gor in popravljala, a paparaci kljub temu niso spregledali njenega mini "ljubezenskega obročka". Kaj pa vi pravite na njeno tesno opravo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.