Čigav je tale nosečniški trebušček?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ameriška pevka Jessica Simpson si je nedeljo popestrila z bikinijem in poziranjem v kopalnici. Fotografijo svojega drugega nosečniškega trebuščka je objavila na Twitterju.
Oglej si celoten članek

Jessica je na božični dan tudi uradno potrdila, da z zaročencem Ericom Johnsonom pričakujeta drugega otroka, včeraj pa je svetu že ponosno razkazovala svoj trebušček. Pevka je trenutno na Havajih, kjer z družino preživlja božično-novoletne praznike.

Jessica je novico o drugi nosečnosti sporočila le sedem mesecev po tem, ko je povila svojega prvega otroka, hčerko Maxwell.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.