Čigavi so ti madeži na hrbtu?

Foto: Žurnal24 AnnaLynne McCord Foto: Žurnal24 AnnaLynne McCord Foto: Žurnal24 AnnaLynne McCord Foto: Žurnal24 AnnaLynne McCord Foto: FameFlynet Pictures AnnaLynne McCord
Zvezda serije 90210 AnnaLynne McCord se je pred dnevi na snemanju pojavila s temnimi madeži na hrbtu.
Oglej si celoten članek

Petindvajsetletna igralka AnnaLynne McCord je na snemanju serije 90210 pritegnila pozornost z velikimi okroglimi madeži na spodnjem delu telesa, ki so ji kukali izpod kratke majice. Sicer ni znano, ali je imela igralka madeže zaradi potreb snemanja ali  v zasebnem življenju zagovornica cuppinga. Gre za metodo alternativne medicine, pri kateri se na telo polaga vroče steklene skodelice, ki naj bi stimulirale boljši pretok krvi in energije.

Znani zvezdniški ljubiteljici te metode zdravljenja sta tudi Gwyneth Paltrow in Victoria Beckham.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.