Čipkarije še vedno in

Foto: Žurnal24 Viktor & Rolf Foto: Žurnal24 Dolce & Gabbana Foto: Žurnal24 Dolce & Gabbana Foto: Žurnal24 Dolce & Gabbana Foto: Žurnal24 Givenchy Foto: Žurnal24 Just Cavalli Foto: Žurnal24 Ralph Lauren Foto: Žurnal24 Ralph Lauren Foto: Žurnal24 Valli
Vračajo se večje in z opaznejšimi vzorci. Nosite jih samostojno ali v kombinaciji z drugimi tkaninami.
Oglej si celoten članek

Oblačila s čipkami so nase opozorila že lansko sezono, vendar v manjšem obsegu in bolj kot detajl, letos pa stopajo v ospredje – oblikovalci napovedujejo, da bodo postala hit sezone.

Vzroci naših babic
Čipko lahko nosite kot samostojen kos oblačila ali v kombinaciji z gladkimi tkaninami, od vašega okusa pa je odvisno, ali boste izbrali starinske vzorce, ki so jih nosile že naše babice, ali modernejše in manj vpadljive. Čipka se je dobro izkazala tudi v kombinaciji s tankimi, prosojnimi materiali.

Od belih do pisanih
Pri izbiri barve si lahko date duška. Še vedno prevladuje klasična bela, drznejše pa lahko posežete po živahnejših odtenkih. Trend narekuje eksperimentiranje in seveda pretiravanje.

Več čipkarij ne spreglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.