Cirkuško rockanje z Bodyrox

Foto: Arhiv izvajalcev, MySpace
Foto: Arhiv izvajalcev, MySpace
V eklektični klub Cirkus z Otoka nocoj prihaja polovica britanskega tandema Bodyrox, Jon Pearn. Vrata se odpro ob 22. uri.
Oglej si celoten članek

Jon Pearn in Nick Bridges veljata za vidnejše talente elektronske plesne scene, saj sta leta 2006 izdala Yeah Yeah, hit, ki je hitro postal prava klubska himna.

Bodyrox sta nominiranca za Ivor Novello, eno izmed najbolj prestižnih nagrad glasbene industrije, veljata pa za tri najbolj spremljane elektro bende na svetu, med drugim pa sta sodelovala tudi z Bobom Sinclairom, Jennifer Lopez, Junior Jackom in Georgeom Michaelom, kar jima je prineslo kar nekaj nominacij za grammyja.


Pearn, ki bo nocoj zavzel cirkuške gramofone, je za naš portal povedal, da se nastopa že zelo veseli, saj na plesiščih po Sloveniji nikoli ni ostal ravnodušen.

Vstop do 23. ure je prost, pozneje pa vas bo stal pet evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.