Čirule, čarule, puf!

Foto: SiTi Teater
Foto: SiTi Teater
Iz pravljica prihajajo Čirule, čarule in Puf. Najmlajše bodo ob 11. uri zabavali v ljubljanskem SiTi Teatru.
Oglej si celoten članek

Čirule, Čarule in Puf trdijo, da živijo v zelo znani pravljici iz dežele daleč stran, kjer imajo posebne čarovniške sposobnosti, da o slavi niti ne govorimo.

Čeprav je življenje v pravljicah zabavno in razburljivo, se Čirule, Čarule in Puf odločijo, da želijo svojo srečo poiskati v resničnem življenju. Ker pa so navajeni le pravljičnega življenja, je ta naloga nekoliko bolj zahtevna, kot so si sprva predstavljali.

Še dobro, da so Čirule, Čarule in Puf dobili službo v gledališču, kjer lahko čarajo zgodbe. Seveda tudi tega bitja ne znajo ravno najbolje, zato nemalokrat Rdečo kapico povozi traktor, Peter Pan najraje od vsega gleda telenovele, Mojca Pokraculja šofira letalo, Sneguljčica pa poje sedem kozličkov.

Za vstopnico boste odšteli pet evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.