Čisto smo že pozabili, da so bili par!

Foto: Žurnal24 Klemen Slakonja in Iva Krajnc Foto: Žurnal24 Maša Medik in Jan Plestenjak Foto: Mediaspeed.net Katarina Čas Aljoša Bagola Foto: Žurnal24 Rajko Hrvatič in Maja Malnar Foto: Mediaspeed.net Eva Irgl in Vanja Alič Foto: Mediaspeed.net Polona Juh in Jernej Šugman Foto: mediaspeed Sebastjan Cimerotič, Sabina Remar Foto: Mediaspeed.net Zvezdnika, ki sta že več let par, sta se tokrat odločila za krajši premislek. (F Foto: Youtube Maja Prašnikar Denis Porčič Chorchyp Foto: Mediaspeed.net Nina Osenar Ivo Rimc Foto: Mediaspeed.net Tim Kores Maja Keuc Foto: Žurnal24 Športnik borilnih veščin Denis Porčič – Chorchyp je bil nekoč v zvezi z voditelj Foto: Mediaspeed.net Špela Pretnar Jure Košir
V letih se je izmenjalo kar precej estradniških parov, celo toliko, da smo na nekatere že kar malo pozabili. Se še spomnite teh zaljubljencev?
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 20:57 21. Februar 2014.

    Če imaš denar, se lahko približaš največjim lajdram

  • zic
    19:01 21. Februar 2014.

    je, svojim staršem, posebej mami in očetu

  • 15:20 21. Februar 2014.

    Daleč najinteligentnejši, od vseh teh zgoraj navedenih, je pa sigurno "naš Cime" !! A je že prodal trosobno garsonjero ?!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.