Član Čukov za las ušel "grozni situaciji"

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Smučanje, ki se ga ne spominja rad.
Oglej si celoten članek

Glasbenika, prijatelja, soseda, planinca, jadralca, navdušena smučarja in še bi lahko naštevali, Jernej Tozon - Jere in Aleš Bartol - Bart, si že vrsto let kljub natrpanemu urniku s svojima skupinama Čuki in Mambo kings rada vzameta čas za skupna druženja. 
Letos, ko razmere otežujejo potovanja, je bil to še poseben izziv, a težave ju kljub temu niso odvrnile od zabave na snegu.

Mahnila sta jo v avstrijski Molltaler, 3300 metrov visoko. Ker so bili apartmaji zasedeni, sta šla z avtodomom, in preskusila Elanove smuči. Visoko nad oblaki se rojevajo nove ideje za pesmi, se prebudi kreativnost in volja do glasbe, ki jo zadnje čase še kako potrebujemo, pravita. Tukaj združita ljubezen do hribov, smučanja in potovanj. "Vsak smučarski dan je zlata vreden, če je le možnost ga izkoristiva. Biti prvi na snegu ima še poseben čar, ni ga čez vonj novozapadlega snega in tisti zvok pršiča pod smučkami prav poboža," pravi Jernej, ki je za Žurnal24 še razkril, da bi se pred leti veselje na snegu zanju lahko slabo končalo.

"Vsa smučanja niso bila vedno tako zabavna kot najin zadnji potep. Pred leti sva namreč za las ušla drvečemu plazu in niti pomisliti si ne upava, kaj bi bilo, če bi naju ujel. To je bila zagotovo najbolj grozna situacija, v kateri sva se znašla, poleg tiste, ko nas je poleti na barki ujelo močno neurje."
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:33 12. December 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.