Član Riblje čorbe se bori za življenje

Miša Aleksić je na respiratorju.
Oglej si celoten članek

Kitarist skupine Riblja čorba, Miša Aleksić (67), je že nekaj dni priklopljen na respirator. Glasbenik se je po besedah hčerke Mine okužil s koronavirusom, tako kot tudi njegova žena Jasmina. Tudi ona je v bolnišnici.

"Miša bi si želel, da bi ljudje vedeli, kakšen lev in borec je. Želel bi, da bi bili vsi, ki ga imajo radi in ga spoštujejo kot mojstra rocka, z njim in z nami ter verjeli, da bomo premagali ta virus,“ je zapisala Mina in še dodala: "Vsi smo mislili, da je to šala. Pred dvema tednoma sem s skupino skupaj kosila in smejali smo se, da ne maramo mask in se pogovarjali, kam bomo šli na zabavo in na kosilo. Sedaj sta oba starša v bolnišnici. Preplašena sem, a pogumno verjamem v srečo in dobro energijo. V Miševem imenu vas prosim, da v vesolje pošljemo močno energijo, da bi se čim prej vrnil na sceno s kitaro v roki.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.